SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SIOS Kvinnokommitté bjuder in till: Unga inspiratörer inom civilsamhällets etniska organisationer
2023-10-14 11:36

Vill du lära dig hur du kan påverka, skapa och utveckla ditt engagemang för en fråga?

 

Vill du lära dig hur du gör detta via sociala medier och plattformar?

 

Välkommen till utbildning inom sociala medier!

 

SIOS Kvinnokommitté genomför en utbildningsserie via unga kvinnors engagemang och kunskap om sociala medier och plattformar. Utbildningen syftar till att lära kvinnor i områden med socioekonomiska utmaningar, hur de kan nå ut med sitt budskap och engagemang för en fråga via sociala medier och plattformar. Utbildningsserien genomförs under tre tillfällen. 

 

Program:

11 nov kl 11.00-13.00 : Föreläsning

18 nov kl 11.00-13.30: Workshop

16 dec kl 11.00-13.00: Sammanfattning och reflektion

 

Utbildningen är kostnadsfri, dock är bokning bindande. Obligatorisk närvaro vid samtliga tillfällen i utbildningsserien.

 

Kontakta KSF Srbijas kansli för bokning.

 

.

SIOS Kvinnokommitté

SIOS Kvinnokommitté är partipolitiskt, religiöst obunden och som i samarbete med medlemmarna och andra demokratiska krafter, vill verka för ett mångkulturellt samhälle som präglas av språklig och kulturell pluralism, jämlikhet och mångfald. Kommittén är en självständig kvinnosammanslutning inom Samarbetsorgan för etniska organisationer i Sverige (SIOS). 

 

 
Våra sponsorer