Slaget vid Lindängens IP
2023-05-17 08:55
KSF Srbija Malmö - Malmö United KF (hemma)

Tre matcher spelade. Samtliga tuffa och spelarna har fått kämpa hårt.

Den senaste matchen spelades hemma mot Malmö United KF. KSF Srbija tryckte på ordentligt under första halvlek och det bjöds på väldigt många målchanser från Nikola Radosavljevic, Dennis Svensson, Vladica Stankovic, Emil Vidovic och Stefan Vujcic. Motståndarlaget fick slita ordentlig.

KSF Srbija fortsatte med att pressa och hålla tempot uppe under andra halvlek. Målvakt Jesús Gomes Ortiz stod stabilt och säkert tillsammans med Srdjan Trifkovic och Alex Perlaza Landazuri, som visade upp ett fint försvar av målområdet. Dock räckte detta ej hela vägen. Ett antal gula kort tilldelades båda lag, ett rött i 90 minuten och matchen slutade 0-1.