Ännu en seger!
2023-04-25 06:27
Match KSF Srbija Malmö - FC Möjligheten (borta)

Serien har börjat bra för våra grabbar. I lördags spelade de sin tredje match mot FC Möjligheten på bortaplan. Redan i den 17:e minuten tar KSF Srbija ledningen genom Kristijan Stepanovic som skjuter in 0-1. Efter tolv minuter kommer mål nummer två som placeras vackert av Stefan Vujcic. Första halvlek avslutas med en 0-2 ledning till KSF Srbija.

I andra halvlek börjar FC Möjligheten att pressa på och i den 55:e minuten kommer målet och ändrar matchresultatet till 1-2. Det är bra press från båda lagen och det bjuds på väldigt många bra chanser. KSF Srbija lyckas hålla ledningen, matchen avslutas 1-2 och ett avancemang till fjärde plats i serien.