SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

- KSF Srbija Malmö
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 april, 09:00
Plats:Kulladals Sporthall
Hur gick det för våra juniorer?
2023-04-26 20:38

Den 22 april deltog våra juniorer i Easy Basket Cup (Lilla) vid Kulladals Sporthall. Konceptet bakom Easy Basket Cup är att blanda matcher med lekar, gemensam träning och spännande överraskningar. Det är enkla spelregler som gäller och man spelar 4 mot 4 i fyra perioder á 5 minuter vardera. 

 

- Easy Basket Cupen är ingen vanligt tävling. Alltså finns det ingen poängräkning, men våra juniorer brukar ändå alltid räkna i huvudet, säger tränare Milos Stankovic.

 

- De spelade riktigt bra. De kämpade och gjorde en väldigt bra insats. Jag är glad över att alla 13 fick spela och att de fick testa på att spela en "riktig match", fortsätter Milos Stankovic. 

 

- Det är inte så ofta sådana här cuper/tävlingar anordnas för de yngre. Våra juniorer var jätteglada att de fick spela och de vill spela fler matcher så fort möjlighet ges, avslutar Milos Stankovic. 

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 22/4 09:00
 
 
Våra sponsorer